Hvem kan købe hos os?

 

Alle virksomheder, som får frokostordning fra os, har mulighed for at få et tilbud fra os på nam.

 

Får jeres virksomhed på nuværende tidspunkt ikke frokostordning fra os, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak om jeres muligheder. Ring til os på 70 20 04 07 eller send os en mail på mail@dinnerdeluxe.dk, hvis du vil drøfte jeres muligheder for at få enten frokostordning eller nam på jeres arbejdsplads.

 


 

Hvorfor er det en god idé for vores virksomhed?

 

nam er et fantastisk tilbud til medarbejderne på jeres arbejdsplads. Du kender sikkert selv til de dage, hvor du kommer sent hjem fra arbejde eller familiens eftermiddagsprogram er godt fyldt op med sport og andre aktiviteter. Så har du ikke tid til både at finde på en ret, at handle og lave aftensmad – i hvert fald ikke et måltid, der har været tid til at lægge kærlighed i. nam er ment som en hjælpende hånd på de dage, hvor det hele brænder på. Vi vil gerne hjælpe dig og dine kolleger med at kunne få et lækkert aftenmåltid af høj kvalitet – også på de dage, hvor det skal gå lidt stærkere end andre dage.

 

Vi håber, at nam vil kunne bidrage til at give dig og dine kolleger et pusterum i hverdagen og hjælpe jeres ansatte til at få mere tid med familien, da det ofte også går ud over dem, når arbejdsdagen bliver lang.

 

Er vi presset på hjemmefronten, sker det ofte, at vi tager de stressede tanker med på arbejde, og hvis nam kan hjælpe med til at sænke stressniveauet en smule, håber vi, at det vil smitte af på både glæden og effektiviteten hos dig og dine kollegaer - altsammen noget som skaber et bedre arbejdsklima på jeres virksomhed.

 


 

 Hvordan får vi nam på vores virksomhed?

 

Det eneste, det kræver for en virksomhed at få nam, er, at der er et godkendt køleskab på virksomheden, hvor maden kan stilles ind, når denne leveres. Dette er et krav, da det naturligvis er vigtigt, at fødevaresikkerheden er i top.

 

Virksomheden har 3 muligheder for at få et godkendt køleskab:

 

- Få godkendt et af jeres egne køleskabe af os

- Køb et godkendt køleskab af os for 7.500 kr.

- Lej et godkendt køleskab af os for 249 kr./md.

 

I kan frit vælge den løsning, som passer bedst til jeres virksomhed. Har I spørgsmål til jeres muligheder for at få nam, er I naturligvis altid velkomne til at ringe eller skrive til os. Så tager vi en snak om jeres specifikke situation.