Hvem er vi?


Vi er en landsdækkende cateringvirksomhed ved navn DinnerdeLuxe, og vi står bag konceptet nam. Fra vores 20 køkkener fordelt i hele landet leverer vi dagligt frokostordninger eller står for kantinen hos mange forskellige virksomheder.

 

Vi går hos DinnerdeLuxe meget op i, at vores kunder altid oplever et højt serviceniveau. Derfor har vi valgt at dele vores opgaver, således at køkkenerne koncentrerer sig om at lave god kvalitetsmad, mens al kundekontakt foregår gennem vores hovedkontor. Denne fordeling er med til at sikre tilfredshed hos vores kunder, og det er nok også grunden til, at vi i dag er Danmarks hurtigst voksende cateringvirksomhed.

 

Vi har stor ekspertise indenfor madens univers, og vi ved, hvordan man sammensætter lækre råvarer til retter af høj kvalitet. Hvis I har lyst til at vide mere om os, er I meget velkomne til at klikke jer ind på www.dinnerdeluxe.dk, hvor I kan læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde jer - både som privatperson og som virksomhed.

 


 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller nam ved at gå til forsiden af www.nemaftensmad.dk , hvor du kan vælge, hvilke dage du ønsker mad til. Herefter vil du blive guidet igennem de forskellige steps i bestillingen, hvorefter du afslutningsvist får tilsendt en kvittering til den mailadresse, du har opgivet under bestillingen.

 

Hvornår leveres maden?

Maden leveres til det opstillede køleskab på din arbejdsplads senest kl. 12.00 på den dag, du har bestilt til.

 

Hvordan leverer I maden?

Maden vil blive stillet direkte ind i det opstillede køleskab på din arbejdsplads, så det står klart til, at du kan tage det med hjem efter fyraften.

 

Kan jeg ændre min ordre?

Du kan ændre din ordre indtil kl. 12.00 dagen før, du har bestilt til. Du sender blot en mail til mail@dinnerdeluxe.dk med dine ønsker, og så skal DDL nok hjælpe dig.

 

Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille maden?

Maden fra NAM skal senest bestilles kl. 12.00 dagen før, du ønsker maden leveret. Det vil sige, at hvis du eksempelvis ønsker NAM til onsdag, skal du senest bestille det kl. 12.00 om tirsdagen.

 

Hvordan betaler jeg?

Som sidste led i bestillingsprocessen, udfører du betalingen direkte med dit betalingskort. Du kan betale med både dankort, visakort, visa-elektron og mastercard. Betalingen trækkes naturligvis først, når maden er blevet leveret.

 

Hvem står bag konceptet?

DinnerdeLuxe, som er en landsdækkende cateringvirksomhed, står bag nam. DinnerdeLuxe leverer dagligt frokostordninger til virksomheder i hele landet, og nam er et nyt tiltag henvendt til vores frokostkunder, men vi vil også gerne tage en snak med jer om jeres muligheder for at få nam, hvis I ikke på nuværende tidspunkt er kunde hos DinnerdeLuxe.

 

Hvem laver maden?

Alle retterne bliver tilberedt af DinnerdeLuxe’s kokke, som alle er passionerede omkring deres håndværk.

 

Hvad koster det for en virksomhed at tilbyde sine ansatte nam?

Det er gratis for store virksomheder, hvor DinnerdeLuxe kvit og frit stiller et køleskab op hos virksomheden.

 

Hvor stor skal en virksomhed være, for at de kan få mulighed for at bestille nam?

Vi håndterer vores kunder individuelt og vil gerne være fleksible, så hvis I er interesseret i nam, så kontakt os på telefon 70 20 04 07 eller mail@dinnerdeluxe.dk, så vi kan få en dialog om netop jeres behov.

 

Hvor meget koster retterne?

Fra tirsdag til torsdag koster en enkeltportion 59,00 kr., mens en familie-menu koster 149,00 kr.

Om fredagen, hvor der er kræset lidt ekstra for retten, er prisen for enkeltportionen 79,00 kr., mens en familieportion koster 199,00 kr.

 

Hvor meget koster levering for mig?

Det er altid gratis for kunden, der handler på siden. For nogle virksomheder, kan der blive tale om et leveringsgebyr, som betales af virksomheden. Virksomheder, der får frokostordning fra os, får gratis levering, men virksomheder, som ikke får frokostordning fra os, vil skulle lave en individuel aftale med os om, hvor meget virksomheden skal betale for leveringen.

 

Hvor store er portionerne?

Enkeltportionen indeholder ca. 450 gram mad, mens familieportionen indeholder ca. 1350 gram mad og er ment som en menu til to voksne og to mindre børn.

 

Hvor længe kan maden holde sig?

Maden skal spises samme dag, som den leveres på din arbejdsplads.

 

Er maden sund?

Hos DinnerdeLuxe samarbejder vi med forskellige kost- og ernæringsrådgivere, og vi har meget fokus på at kunne levere sunde retter. Derfor kan du med god samvittighed nyde alle aftenmåltiderne fra nam.

 


 

Handelsbetingelser

 

1. Nærværende handelsbetingelser regulerer forholdet mellem DinnerdeLuxe ApS (i det følgende kaldet ”DDL”) og brugerne af DDL’s nam-hjemmeside og tjenester. Du skal ved hvert køb acceptere vores handelsbetingelser, som du opfordres til at læse grundigt igennem og gøre dig bekendt med dine forpligtigelser og rettigheder.

 

2. De oplysninger, som du oplyser DDL (navn, adresse, tlf. og e-mail), sker kun ved dit samtykke, og de vil blive brugt til at videregive til vores køkken.

 

3. Det er dit ansvar, at dine angivne oplysninger er korrekte. Forinden endelig godkendelse af din ordre, får du mulighed for rette eventuelle tastefejl, så du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.

 

4. Ønsker du på et tidspunkt, at DDL ikke længere skal opbevare dine oplysninger, bedes du rette henvendelse til DDL på mail@dinnerdeluxe.dk. Ellers vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år.

 

5. Ved afslutning af hver bestilling vil du automatisk modtage en kvittering på e-mail, hvor det fremgår, hvilke varer du har bestilt til levering på din arbejdsplads. Priserne på varerne vil ligeledes fremgå af denne kvittering.

 

6. Alle priser på varer til private på www.dinnerdeluxe.dk er angivet i danske kroner og er inklusive 25 % moms. Under din bestilling vil du løbende kunne se ordrens samlede pris, og ligeledes inden du bekræfter den endelige godkendelse. Transaktionsgebyrer ved brug af kreditkort vil blive pålagt kunden og overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, før leveringen er sket.

 

7. For at sikre et højt niveau af sikkerhed omkring betaling af dine køb via kreditkort på www.dinnerdeluxe.dk, sker betalingerne i et eksternt system, Quickpay , hvor dine kreditoplysninger til PBS transmitteres i krypteret form. DDL tager imod Dankort, Visakort, Visa Electron og Mastercard.

 

8. Et køb er ikke bindende, før du har godkendt din ordre endeligt, og en kvittering er fremsendt til den oplyste mailadresse.

 

9. Eventuelle fejl i ordren skal meddeles DDL straks.

 

10. Du kan ændre din bestilling, dog senest kl. 12.00 én hverdag før. Du ændrer din bestilling ved at skrive til DDL på mail@dinnerdeluxe.dk.

 

11. Det er kun muligt at bestille på www.nemaftensmad.dk, såfremt din arbejdsplads har en aftale med DDL om levering af denne ordning. Skulle du skifte arbejdsplads, eller din arbejdsplads ikke længere er med i ordningen, vil du ikke længere kunne bestille via www.nemaftensmad.dk.

 

12. Der er ikke fortrydelsesret eller returret på mad købt via www.nemaftensmad.dk, da købet omfatter fødevarer.

 

14. Alle former for misbrug af www.nemaftensmad.dk, eller via www.nemaftensmad.dk, vil blive identificeret, og de ansvarlige vil blive retsforfulgt.

 

15. DDL tager forbehold for eventuelle tryk- og stavefejl.

 

Virksomhedens adresse og kontaktoplysninger:

DinnerdeLuxe ApS, Jegstrupvej 96 A, 8361 Hasselager, CVR nr. 32476783,

telefon 70 20 04 07, Email admin@dinnerdeluxe.dk