Kan det være nemmere?

 

Hele ideen med dette koncept er at gøre hverdagen nemmere for jer. Derfor er det også meget simpelt og hurtigt at bestille nam. I går blot til forsiden og bestiller mad til de dage, I ønsker. Derefter laver vores kokke maden og leverer den ud i et opstillet køleskab på jeres arbejdsplads, hvorefter du tager maden med hjem efter fyraften og giver retten den sidste tilberedning i dit eget køkken. Vi har naturligvis klaret alt det tidskrævende arbejde, så du blot skal give retten det sidste touch. På den måde sikres et frisk og hjemmelavet måltid mad med en smag i verdensklasse - velbekomme :)

 


 

Vi hjælper dig i en travl hverdag

 

Du kender sikkert selv til de dage, hvor du kommer sent hjem fra arbejde og ikke har tid til både at handle og lave aftensmad – i hvert fald ikke et måltid, der har været tid til at lægge kærlighed i. nam er ment som en hjælpende hånd på de dage, hvor det hele brænder på. Vi vil gerne hjælpe dig med at kunne få et lækkert aftenmåltid af høj kvalitet – også på de dage, hvor det skal gå lidt stærkere end normalt.

 

Alle retterne er gennemtænkt i forhold til ernæring og sundhed, så udover en dejlig smagsoplevelse efterlader nam dig også med god samvittighed i krop og sjæl. Derfor er nam en rigtig god løsning for de familier, der ikke vil gå på kompromis med den gode kvalitet og gerne vil inspireres af spændende retter fra hele verden.

 

Får din arbejdsplads allerede frokostordning fra DinnerdeLuxe, og er I tilmeldt nam, er det bare med at gå til forsiden og se vores retter til de kommende dage.

 

Får din arbejdsplads på nuværende tidspunkt ikke frokostordning fra DinnerdeLuxe, er I meget velkomne til at kontakte os på enten 70 20 04 07 eller på mail@dinnerdeluxe.dk. Så tager vi en snak om jeres muligheder for at få nam og eventuel et godt tilbud på jeres frokostordning.

 


 

Take-away med god samvittighed

 

Kommer man først sent hjem fra arbejde og desuden lige skal nå at køre børnene til sport, handle ind og lave mad, kan det hele virke en smule uoverskueligt. Vi synes, der mangler et bedre alternativ til de dage, hvor det hele brænder lidt på, og man ikke selv har tid til at lave et lækkert aftenmåltid til sin familie.

 

Derfor har vi gjort det til vores mission at tage kampen op imod den usunde fast-food og vise, at der er en anden og bedre løsning. Vi vil gerne give jer et nemmere og sundere alternativ, hvor du med god samvittighed kan nyde din aftensmad.

 

Vores kokke kender til vigtigheden af at sam­mensætte et ernæringsrigtigt måltid, som samtidig smager fantastisk, og deres ekspertise vil vi rigtig gerne bringe ud i så mange danske hjem som muligt. Vi håber, at dette kan give jer familier et pusterum og en lækker madoplevelse, som I kan samles og glædes om.

 


 

Der står kokke bag maden

 

Retterne til NAM er lavet af DinnerdeLuxe’s dygtige kokke. De er alle passionerede madentusiaster, som om nogen kender til glæden ved et godt måltid mad. Derfor går de heller ikke på kompromis med kvaliteten, når de står i køkkenet og forvandler de gode råvarer til smagsfulde retter.

 

Vores overordnede mål er at have tilfredse og glade kunder. Vi ved, det kan lyde som en smøre, som alle virksomheder skriver, men vi mener det faktisk! Vi synes, at det er sjovere at gå på arbejde, hvis vi ved, vi glæder andre mennesker med det arbejde, man lægger så mange kræfter og kærlighed i. Derfor kan du altid stole på, at vores kokke har gjort deres ypperste for at lave et fantastisk måltid mad til dig, og det håber vi, du kan smage.